-
-

Steek voor steek, verbindend borduren

Attis van der Horst

                     

28 februari 10:00 - 17:00

Prijs €115


Het borduurwerk voor De Nieuwe Tempel is inspirerend. Vele honderden handen werkten er al aan mee. Er worden dagelijks symbolen ingeleverd en het is prachtig hoe hetzelfde patroon steeds anders uitpakt. Elke maker geeft er een eigen draai aan. 


Wil je ook zo borduren, maar kun je wel wat bemoediging, vaardigheden of inspiratie gebruiken? Herinneringen aan de moeizame handwerkles van vroeger, het tellen van kruissteekjes of steeds dezelfde steek worden vervangen door een ontspannen, creatieve en verbindende manier van borduren. Je ervaart hoe het is om geheel vrij te borduren, je eigen stijl te volgen en zelf te bepalen met welke steken, technieken en effecten je je patroon op de stof invult.


Je kunt met een paar steken en technieken verschillende effecten bereiken en dat leer je op deze dag. We werken met dezelfde materialen die gebruikt worden bij de Nieuwe Tempel. Je wordt verrast door de vele toepassingen van een simpele steek. Zo kan iedereen de mooiste effecten leren maken! Je neemt je eigen werk mee naar huis en kunt er thuis verder aan borduren.


Deze dag wordt begeleid door Attis van der Horst. Attis werkt mee aan de realisatie van De Nieuwe Tempel. Heel wat steken heeft ze in Tempellief zitten, de maquette van De Nieuwe Tempel. Attis volgt al jaren lessen en masterclasses bij Majo van der Woude van Tree of Needlework. Vrij borduren en borduurtechnieken zijn haar lust en haar leven en deze inspiratie en vaardigheden geeft ze graag door.

TICKETS


De dag is inclusief:

  • Toegang tot het museum
  • Een introductie in de tentoonstelling
  • Deskundige begeleiding
  • Alle materialen
  • Koffie, thee, water en lekkers
  • Een heerlijke vegetarische lunch
  • Je eigen werk dat meegaat naar huis om er verder aan te werken.
Word ambassadeur

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Accountgegevens


Terug

Meld je aan


Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
PRODUCT
Accountgegevens


Terug

Login

Wachtwoord kwijt?

Aantal ticketsSubmit

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Accountgegevens


Terug
Alles accepteren