-
-
-


Gelukkig Pijnvrij


Sinds april 2024 is de praktijk van holistsch therapeute Jolanda Palmen te vinden op de eerste verdieping van New Loreto.

 

Heb je langdurige en/of terugkerende pijnklachten waar nog geen duidelijke oorzaak en /of blijvende oplossing voor gevonden is dan is het tijd voor een andere aanpak.

Jolanda is van origine een fysiotherapeut met 25+ jaren ervaring, haptotherapeut, yogadocent en leefstijlcoach en gespecialiseerd in het blijvend oplossen van langdurige, aanhoudende en/of terugkerende (pijn)klachten. Haar expertise is gebaseerd op gedegen medische kennis en know-how van de mind-body connectie.Tevens is zij ervaringsdeskundige op het gebied van langdurige rug en herniaklachten. Met de Pijn Reset Methode is zij na 10 jaar eindelijk gelukkig pijnvrij. Nu begeleidt zij anderen met veel passie en plezier om hetzelfde resultaat te behalen.

 

Bezoek haar website www.gelukkigpijnvrij.nl voor meer informatie.

 

Wil je een behandeling of een Loreto Fit les boeken stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en de gewenste behandeling of Loretoles naar info@gelukkigpijnvrij.nl


 


Bij New Loreto kun je bij Jolanda terecht voor:

 

 • Een individueel gelukkig pijnvrij traject van 8 – 10 weken 

Het gelukkig pijnvrij traject is een gepersonaliseerde TOTAALaanpak waarbij het blijvens oplossen van langdurige pijn centraal staat. De Pijn Reset Methode combineert lichamelijke behandeling met mind bodycoaching en leefstijladviezen. Hierdoor krijg jij inzicht in de oorzaak en oplossing van je pijnklachten zodat je niet meer afhankelijk bent van anderen voor een pijnvrij leven.

 

 • Een holistische ontspanningsmassage. (30, 45 of 60 minuten)

Een holistische ontspanningsmassage is een lichaamsbehandeling waarbij er met amandelolie langzame, zachte bewegingen over het lichaam worden gemaakt. De massage richt zich met name  op het bevorderen van een diepe ontspanning van lichaam en geest. Het geeft jou een gevoel van welzijn en geborgenheid.

 

Hier is hoe het werkt:

 1. Algehele ontspanning: Het belangrijkste doel van een holistische ontspanningsmassage is om een diepe staat van ontspanning te bereiken. De massage helpt om spanning en stress te los te laten, wat leidt tot een gevoel van rust en kalmte.
 2. Stimuleert bloedcirculatie: Door de massagetechnieken wordt de bloedstroom gestimuleerd, wat helpt bij het afvoeren van afvalstoffen uit de spieren en het verbeteren van de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen.
 3. Verlicht spierspanning: Holistische ontspanningsmassage kan helpen om gespannen spieren te laten ontspannen waardoor pijn zal verminderen.
 4. Bevordert emotioneel welzijn: Door de ontspannende en kalmerende effecten van de massage kan het ook bijdragen aan emotioneel welzijn. Het kan gevoelens van angst en stress verminderen, en een diep gevoel van welzijn bevorderen.
 5. Verbetert energiestroom: In holistische benaderingen wordt aangenomen dat de energiestroom in het lichaam een rol speelt bij gezondheid en welzijn. Een ontspanningsmassage kan helpen om blokkades in de energiestroom op te heffen, wat kan leiden tot een verbeterd gevoel van balans en vitaliteit.
 6. Versterkt het immuunsysteem: Ontspanning helpt het immuunsysteem te versterken door het verminderen van stress, wat vaak in verband wordt gebracht met verzwakking van de afweermechanismen van het lichaam.
 7. Verhoogt bewustzijn van het lichaam: Een holistische ontspanningsmassage kan je bewustzijn van je lichaam vergroten, waardoor je beter kunt luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft over stress, spanning of andere behoeften.


Holistische ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een manier om te ontspannen, stress te verminderen en een diep gevoel van welzijn te ervaren. Het kan een waardevolle aanvulling zijn op een holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Prijs: 
30 minuten € 35,-
45 minuten € 50,-
60 minuten € 65,-


 • Een RESETbehandeling. (90 minuten)

Een RESET-behandeling is een behandeling ontworpen om het zenuwstelsel te kalmeren om zo stress, pijn, angst en spanning los te laten. Deze unieke behandeling is gebaseerd op de "wonderhanden" techniek volgens de Pijn Reset Methode.

 

Hier is hoe het werkt:

 1. Diepe ontspanning: De behandeling richt zich op het creëren van een diepe staat van ontspanning in het lichaam. Dit wordt bereikt door middel van zachte aanraking, drukpunten of specifieke handbewegingen die gericht zijn om jouw zenuwstelsel te kalmeren.
 2. Kalmeren van het zenuwstelsel: De behandeling heeft als doel het parasympathisch zenuwstelsel te activeren, dat verantwoordelijk is voor rust en herstel. Door het zenuwstelsel te kalmeren, kan het lichaam overschakelen van een staat van stress of "vecht-of-vlucht" naar een staat van ontspanning.
 3. Loslaten van spanning en stress: Wanneer het zenuwstelsel gekalmeerd wordt, kunnen opgebouwde spanning en stress in het lichaam verminderen. Dit kan een positief effect hebben op zowel het fysieke als emotionele welzijn.
 4. Verminderen van pijn: Door het kalmeren van het zenuwstelsel en het loslaten van spanning, kan de RESET-behandeling ook pijn verminderen. De ontspannende effecten kunnen bijdragen aan het verminderen van chronische pijn of spierpijn.
 5. Verlichten van angst: Een gekalmeerd zenuwstelsel kan ook leiden tot een afname van angstgevoelens. Het gevoel van ontspanning en veiligheid dat door de behandeling wordt gecreëerd, kan helpen om mentale stress te verminderen.
 6. Verbeteren van energiebalans: De behandeling kan helpen om de energiestroom in het lichaam in evenwicht te brengen, waardoor het lichaam zich meer in harmonie voelt en beter in staat is om te herstellen.
 7. Bevorderen van algemeen welzijn: Door stress, pijn en angst te verminderen, kan de RESET-behandeling bijdragen aan een algemeen gevoel van welzijn. Dit kan leiden tot een betere slaap, verhoogde energie en een verbeterde stemming.

Deze behandeling is ideaal voor mensen die een methode zoeken om snel en effectief spanning en stress te verminderen zonder invasieve procedures of medicatie. De kalmerende werking op je zenuwstelsel biedt een natuurlijke manier van pijnbestrijding en ondersteunt de eigen helende kracht van je lichaam.

Prijs: 90 minuten € 90,-

 

 • Loreto fit groepsles (60 minuten)

Een laagdrempelige Mind Body les waarin elementen van fysiogym, yoga, pilates, bewegen met aandacht, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen worden gecombineerd.

De Loreto Fit-groepsles biedt een holistische benadering van lichaamsbeweging, gericht op lichamelijke en mentale gezondheid. De combinatie van elementen maakt het een evenwichtige en effectieve les voor iedereen die op zoek is om op ontspannen manier aan zichzelf te werken.


Lestijden:

- dinsdagavond 19.30 uur – 20.30 uur

- woensdagochtend 9.30 – 10.30 uur

 

 Hier is hoe deze groepsles werkt:

 1. Bewegen met aandacht: Elke les begint met eenvoudige oefeningen volgens het concept van mindfull bewegen. Door te vertragen wordt je bewust van je lichaam en je ademhaling. Dit helpt om een dieper gevoel van focus en aanwezigheid te creëren.
 2. Tappen: Tapping verdiept de beweging van uit je hoofd in je lichaam. Je coordinatie verbetert zich direkt waardoor je lichaam optimaal is voorbereid op de meer uitdagende oefeningen van deze les. Hierdoor is de kans op blessures uitermate klein. Tapping heeft tevens ook een kalmerende werking op je zenuwstelsel.
 3. Fysiogym-elementen: De les bevat eenvoudige fysiotherapeutische oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van de algehele functionaliteit van het lichaam.
 4. Yoga- en Pilates-elementen: De les wordt afgewisseld met Yoga en Pilates oefening om kracht, balans, houding en flexibiliteit te verbeteren.
 5. Ademhalingsoefeningen: De ademhaling is een rode draad door de gehele les. Ook wordt er per les een specifieke ademhalingsoefening gegeven om de zuurstoftoevoer naar het lichaam te verbeteren en een algemeen gevoel van welzijn te bevorderen.
 6. Ontspanningsoefeningen: We sluiten de les altijd af met een ontspanningsoefening zodat we met een ontspannen lichaam en een kalme geest weer naar huis gaan.

Belangrijke info: Deze les is in principe geschikt voor deelnemers van alle fitnessniveaus. De oefeningen kunnen worden aangepast aan verschillende niveaus van kracht, balns en flexibiliteit, waardoor iedereen kan deelnemen op zijn of haar eigen tempo. Heb je echter last van langdurige pijnklachten en /of beweegangst dan adviseer ik om eerst een individuele Loreto les te boeken voordat je instroomt in de groep.


 • Loreto fit individuele les  Speciaal aangeboden voor mensen met langdurige (pijn)klachten en/of beweegangst


Je wil weer gaan bewegen maar je voelt je nog niet comfortabel bij een groepsles. Misschien ben je zelfs bang om te bewegen en mis je het vertrouwen dat het weer mogelijk is om actief aan jouw gezondheid te werken.

Een individuele les biedt een persoonlijke benadering om te leren wat je nodig hebt om gelukkig pijnvrij te bewegen en op een optimale en veilige manier de overgang te maken naar de groepsles.


Hier zijn de voordelen en de werking van deze sessies:

Voordelen van Individuele Oefensessies:

 • Persoonlijke aandacht: Tijdens een individuele les krijg jij 100% aandacht van een deskundige, waardoor er ruimte is voor een kort onderzoek en voor het bespreken van je specifieke klachten en doelen. Dit leidt tot een effectieve aanpak.
 • Veilige start: Als je lichamelijke klachten of beweegangst hebt, zijn individuele oefensessies een veilige manier om te beginnen met bewegen. Je krijgt extra uitleg en begeleiding om de oefeningen correct uit te voeren.
 • Optimaal herstel en verbetering van jouw lichamelijke mogelijkheden: Je ontvangt een oefenprogramma speciaal ontworpen voor jou en jouw klacht. Door de voor jou specifiek uitgekozen oefeningen te doen zal dit jou ook helpen de pijn te verminderen en het vertrouwen in je lijf te herstellen.

 

Werking van Individuele Oefensessies:

 • Bewegen met aandacht: Tijdens de individuele oefensessies staat het bewegen met aandacht centraal. Dit betekent dat je bewust en doelgericht beweegt, wat helpt om uit je hoofd te komen en in je lichaam te landen. Het helpt je om meer verbinding met je lichaam te krijgen. Zo leer jij te vertrouwen op de signalen van je lichaam.
 • Maatwerk: Deze sessies zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw specifieke behoeften en fysieke mogelijkheden. De oefeningen worden aangepast op basis van jouw niveau, waardoor je in je eigen tempo kunt werken. Je kunt kiezen uit sessies van 30, 45 of 60 minuten, afhankelijk van wat het beste bij jouw schema past.

Kortom, individuele oefensessies bieden een flexibele, veilige en effectieve manier om aan je gezondheid te werken, met aandacht voor je lichaam en geest. Ze zijn ideaal voor iedereen die extra begeleiding nodig heeft en een persoonlijke benadering van beweging wil.

 

Word ambassadeur

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Accountgegevens


Terug

Meld je aan


Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
PRODUCT
Accountgegevens


Terug

Login

Wachtwoord kwijt?

Aantal ticketsSubmit

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Accountgegevens


Terug