-
-

Acupunctuur


In oktober 2023 opende Annemarie Vissers haar brandnew Acupunctuur-praktijk Anne Qi, in het Loretoklooster. Met een stevige ervaring binnen de complementaire zorg, biedt Anne Qi niet alleen acupunctuur, maar ook Chinese ontspanningsmassages aan. Als therapeut combineert zij acupunctuur met waardevolle adviezen over levensstijl, voeding, kruiden en ontspanningstechnieken om zo je algehele welzijn te verbeteren. Anne Qi houdt praktijk in New Loreto op donderdag, vrijdag en zaterdag. 

Emotioneel, mentaal en fysiek gezond zijn

Een gezond leven draait niet alleen om fysieke gezondheid, maar ook om emotioneel en mentaal welzijn. Als acupuncturist combineer ik eeuwenoude tradities met moderne benaderingen om zo holistische zorg te bieden. Vaak is dit met acupunctuurnaalden, maar er zijn ook andere manieren. Chinese ontspanningsmassage is bijvoorbeeld een krachtige en ontspannende manier om je energie beter te laten stromen. Dit kan ook in combinaite met een acupunctuurbehandeling.

Anne Qi over ouders én ondernemerschap

Ouder zijn én ondernemer zijn; een combinatie van rollen die misschien net iets meer aandacht vraagt. Je raakt makkelijk verstrikt in de dagelijkse hectiek en komt niet toe aan voldoende ‘me-time’. Naast het bevorderen van algeheel welzijn voor elk mens, heb ik bijzondere interesse voor de unieke uitdagingen waarmee ondernemers worden geconfronteerd in combinatie met hun privé-leven.

Veerkracht

Ik geloof sterk in de kracht van holistische zorg. Mijn behandelingen zijn daarom gericht op jouw unieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om het verlichten van fysieke klachten, het in balans brengen van emoties, of het ondersteunen van jou als ondernemer. Alles is gericht op het herstellen van jouw veerkracht, zodat je volop kunt genieten van een vervuld leven.


Meer info en het maken van een afspraak mail je rechtstreeks naar: acupunctuur@anne-qi.nl

     

Word ambassadeur

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Accountgegevens


Terug

Meld je aan


Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
PRODUCT
Accountgegevens


Terug

Login

Wachtwoord kwijt?

Aantal ticketsSubmit

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Accountgegevens


Terug