-

SPIRIT TALK

Gordon Volckmer

Oprichter Nieuwetijdskind Magazine
 

Met veel enthousiasme ontvangen we Gordon Volckmer, oprichter van Nieuwetijdskind Magazine, op zondag 3 maart van 11.00 tot 13.00 uur in de voormalige kapel van New Loreto en museum De Schat van Simpelveld.

 

Gordon helpt mensen zich te verbinden met hun hart en ziel zodat ze leven en werken vanuit liefde, verbinding en overvloed. Gordon is heldervoelend en laat je de eenvoud, neutraliteit en oordeelloosheid van liefde ervaren. Hij ziet je kwaliteiten en waar je jezelf nog belemmert. Wat hij gaat doen, wat jij gaat meemaken tijdens de SPIRIT Talk ontstaat in het moment zelf, vanuit zijn afstemming en verbinding met al wat er is.

 

De SPIRIT & ART Talks zijn onderdeel van de programmering bij de tentoonstelling SPIRIT + MATTER = ESSENCE die tot 24 maart te zien is in de kapel van het klooster. De entree gaat via het museum De Schat van Simpelveld; de SPIRIT Talk vindt plaats in de kapel.

 
Tickets 

 

 

Meer informatie

De reeks SPIRIT & ART Talks op zondag vindt plaats tijdens de tentoonstelling SPIRIT + MATTER = ESSENCE. In deze tentoonstelling nemen we je mee in het ontstaan van De Nieuwe Tempel. De tentoonstelling is tot en met 24 maart te beleven in de kloosterkapel van Museum de Schat van Simpelveld. In een SPIRIT Talk deelt de gastspreker diens kennis & wijsheid in reactie op De Nieuwe Tempel. Dit ontstaat in het moment. Pure creatiekracht.

 

Gordon Volckmer

Gordon is oprichter van een van de eerste en grootste bewustzijns-platforms in Nederland. Hij organiseert vele events én begeleidt ondernemers en particulieren die vanuit hart en ziel willen werken en leven. Gordon hecht aan gegronde spiritualiteit. Met twee voeten op de aarde. Vanuit Body, Mind en Soul.
"Ik geloof dat als je je hart en ziel wilt volgen in je werk en privé, zelfrealisatie een aantrekkelijk antwoord is. 
Door je ware authentieke zelf te zijn, en van daaruit te leven trek je aan wat echt bij je past en ga je vanzelf doen waarvoor je gekomen bent."

De eerste spreker in de reeks SPIRIT TALKS was Anna Verwaal – from Womb tot World.

 

Verbinding met De Nieuwe Tempel

De Nieuwe Tempel is een community art project van Ellis Schoonhoven. De vorm van de tempel is gebaseerd op de Gulden Snede. De stof van de buitenzijde is in koffie geverfd oud textiel; de binnenzijde van de tempel wordt bekleed met in goud geborduurde symbolen. Honderden mensen borduurden er al aan mee. De tempel nodigt je uit je opnieuw te verbinden met jezelf.

 

De missie van Gordon en de verbeelding van Ellis, hun beider geloof in universele liefde en het feit dat we allen een zijn, zorgen voor een veilige omgeving waarin jij je opnieuw kunt verbinden met jezelf. De gouden draden van verbinding zijn hier zichtbaar en voelbaar.

 
Borduurbox bestellen 

Word ambassadeur

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Accountgegevens


Terug

Meld je aan


Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
PRODUCT
Accountgegevens


Terug

Login

Wachtwoord kwijt?

Aantal ticketsSubmit

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Accountgegevens


Terug
Alles accepteren