-
-
-

Pinkster Retreat Via Zelf-liefde naar Zielsverbinding


In het Pinksterweekend van 17 tot en met 19 mei kun je drie dagen genieten van het samenzijn met gelijk gestemden en een gevarieerd programma voor je ziel. Een prachtig team staat voor je klaar met sessies als Tai Chi Gong, klankbad, Tao kalligrafieën en zelf-liefde-opstellingen. De organisatie is in handen van Marieke Kelder & Johan, Hilda van Veen, Gerda Hermus en Jan van Zoomeren. Het eten wordt verzorgd door Jacqueline Goedhart, die als kruidenvrouw in opleiding graag haar kruidenwijsheid met je deelt.


"We worden geboren als zuiver en puur. Daarna leven we ons leven als mens. Alles wat we meemaken vormt ons en is een uitnodiging om dichter bij onze essentie te komen, steeds meer af te stemmen op ons hart en onze ziel. Helpt ons te bewegen van dualiteit naar eenheidsbewustzijn".
 

Wat kun je verwachten?

Op 17 mei ben je welkom vanaf 14:00 uur in het Klooster New Loreto te Simpelveld. Een uitgebreide routebeschrijving volgt na inschrijving. Parkeren is kosteloos mogelijk op het terrein van het Klooster. Er bestaat de mogelijkheid om eerder te komen of juist langer te blijven; het boeken van deze extra dagen kan door direct contact op te nemen met het Klooster zelf.

Een uitgebreid dagprogramma vind je op de site viazelfliefdenaarzielsverbinding.nl


Over je verblijf
Deze dagen zijn geheel verzorgd en dus inclusief ontbijt, lunches en diners. Je bed is voor je opgemaakt en er ligt een handdoek voor je klaar. De kamers zijn uitgerust met een wasbak en douches en toiletten zijn op de gang aanwezig. Er zijn slechts enkele kamers met eigen sanitair. Het eten is vegetarisch en zal zoveel mogelijk biologisch zijn. 

Meer informatie & aanmeldenWord ambassadeur

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Accountgegevens


Terug

Meld je aan


Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
PRODUCT
Accountgegevens


Terug

Login

Wachtwoord kwijt?

Aantal ticketsSubmit

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Accountgegevens


Terug