-
-
-

Meet & Greet met Jucelino da Luz; visioenen voor de toekomst van morgen 

Heb je een Open Mind en ben je nieuwsgierig naar een ander geluid over de wereld van morgen? Dan is deze Meet & Greet met Jucelino da Luz een unieke kans om in gesprek te gaan met de Braziliaanse Nostradames van de 21ste eeuw. Elders staat hij voor reeds uitverkochte zalen, maar in het klooster heb je de kans om hem persoonlijk vragen te stellen of een consult bij hem te reserveren. 

Jucelino da Luz wordt door velen beschouwd als het grootste medium van deze tijd met een uniek vermogen om toekomstige gebeurtenissen nauwkeurig te voorspellen, zowel op mondiaal als individueel niveau. Sinds zijn kindertijd heeft hij zeer gedetaileerde voorspellende dromen, zo'n 6 tot 9 dromen per nacht. Op zijn website beschrijft hij maandelijks een hele reeks van te verwachten gebeurtenissen.
Hij is geboren en getogen in Brazilie. Daar heeft hij reeds honderden interviews gegeven aan vrijwel mediakanalen van televisie- en radioprogramma's, kranten, tijdsschriften etc. Daarnaast geeft hij (spirituele) adviezen aan politici, NASA en zelfs paus Franciscus. Maar dus ook aan mensen zoals jij en ik. 

Jucelino ziet het als zijn taak om volldig in dienst te staan van wat hij de liefdevolle kracht van het het Goddelijke noemt en hoopt met zijn heldere visie ons te inspireren tot meer verantwoordelijkheid jegens elkaar en de aarde. 


Persoonlijke Consulten
Naast de Meet & Greet is er gelegenheid om ook het helende mediumschap van Jucelino te ervaren. Op maandagochtend en middag is er ruimte voor persoonlijke consulten. Wil je een plek reserveren, mail dan naar info@newloreto.com.


Praktische informatie
Datum:  zondag 28 april
Tijd:      15.00 uur - 17.00 uur
Kosten:  35,- euro 
Waar:    Loreto Klooster

Jucelino is ook te gast op Hodenpijl in Schipluiden, bij Stichting In-zicht in Joure en is te gast in de podcast van Jorn Luka.  


RESERVEER HIER JE TICKETS


Visioenen van morgen door

Word ambassadeur

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Location
Accountgegevens


Terug

Meld je aan


Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
PRODUCT
Accountgegevens


Terug

Login

Wachtwoord kwijt?

Aantal tickets



Submit

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
Accountgegevens


Terug
Alles accepteren