Tentoonstelling Alles uit Liefde

zaterdag 22 oktober 2022

Doe alles uit liefde, niet omdat het moet

1 oktober 2022 - Deze inspirerende uitspraak en levensfilosofie is van Franciscus van Sales. Afgelopen zaterdag werd de tentoonstelling ‘Alles uit liefde’, ter gelegenheid van de 400ste sterfdag van deze bijzondere heilige, geopend door bisschop De Jong, hulpbisschop van het bisdom Roermond. Het was een bijzondere en feestelijke dag!

De tentoonstelling is samengesteld door de Oblaten van Franciscus van Sales en de Salesianen van Don Bosco. Museum de Schat van Simpelveld stelt de tentoonstellingsruimte ter beschikking voor deze bijzondere gelegenheid. De Zusters van het Arme Kind Jezus lieten zich immers inspireren door de spiritualiteit van Franciscus van Sales, die op meerdere plekken in het museum tot uiting komt. Een uitstekende locatie voor deze tentoonstelling dus!

Tweedaags arrangement in Zuid-Limburg, met een spiritueel accent in Salesiaanse sferen. Bezoek de tentoonstelling van Franciscus en ontdek nog meer van Zzuid Limburg. Dit arrangement bevat een bezoek aan twee prachtige musea met een spiritueel tintje, een diner in Vaals en logeer in het Klooster. Dit arrangement is te boeken met als vertrekdagen de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Meer informatie en aanmelden: download de flyer.