Internationale Vrouwendag

maandag 31 oktober 2022


Hallo mooie vrouw,

Mogen we jou uitnodigen voor iets bijzonders? Aanstaande woensdag 8 Maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag waarop wij, New Loreto, weer een kans zien ons mooie klooster open te stellen voor gasten.

We nodigen jou en andere dames uit de regio graag van harte uit voor een avondvullend programma van 19.00 tot 22.00.Passend bij het thema Internationale Vrouwendag draaien wij eenmalig de prachtige documentaire ''Goddess Project'' door Holli Rae en Sara Landas. De film vertelt inspirerende persoonlijke verhalen van meer dan 100 vrouwen van uitlopende leeftijden en achtergronden.De avond wordt begonnen met een korte inleidende meditatie en aan het einde is er tijd/ruimte om te delen.Ook zullen we meer vertellen over de activiteiten in het klooster in april en mei.De kosten zijn €10,- inclusief koffie/thee/water.

⭐️

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via een email aan info@newloreto.com. Wij helpen je daarna om een account aan te maken op onze website.

❤️

Wil je ons helpen bij de promotie van deze mooie dag? Deel dan dit bericht en tag andere vrouwen hieronder in de opmerkingen.